Sobre el pòdcast

Benvingudes a l’EMpodcat, un espai per conversar de les urgències i emergències sanitàries, conduït per Xavier Basurto i Albert Homs.

Els autors som Xavier Basurto, metge d’urgències de l’Hospital de Figueres i autor del blog Urgem.cat, @urgemcat a twitter i a facebook i Albert Homs, @emermedpirineus a twitter i mastodon, infermer a urgències de l’Hospital transfronterer de Cerdanya i USVA A602 i autor del lloc web emermedpirineus.eu

Hem creat aquest pòdcast perquè és un format còmode per a l’aprenentatge i molt útil per a la repetició espaiada, i si ara ja tothom té un podcast, doncs és necessari tenir-ne un en català d’aquesta temàtica😀.

🙂

Parlarem de temes d’interès per a les urgències i emergències mèdiques, tant intra com extrahospitalàries, habitualment seran continguts que podem haver publicat als blogs o xarxes socials. Esperem poder sortir un cop al mes.

Ens podeu trobar a empod.cat, als nostres llocs web, a instagram, twitter i a les plataformes de podcasting que citem més avall.

Si us agrada aquesta iniciativa o la trobeu interessant deixeu-nos els vostres “m’agrada” a qualsevol de les plataformes on el publiquem. Aprofiteu per a subscriure-us-hi i difondre aquest nou projecte en català.

I si voleu participar sereu molt benvingudes i benvinguts. Ens agradaria sentir altres veus i accents de parla catalana.

Plataformes on estem presents i us podeu subscriure

Apple podcasts

Google podcasts

Spotify

Ivoox

Feed RSS Per a aplicacions de reproducció de podcasts