Albúmina

Imatge d'un vial de vidre d'Albúmina Humana al 20%. En primer pla observem el vial, de forma cilíndrica, amb la base força ample, com tots els vials acaba en un coll una mica més estret que la base. En aquest coll hi ha el tap de goma subjectat amb una anella metàl·lica al vial. Un tap de plàstic blanc cobreix el tap. El vial conté un líquid de color groc fosc que ocupa uns 3/4 del volum del vial, fins on comença el coll aproximadament. El vial té una etiqueta amb el nom del laboratori (QUIMBIOTEC) i el contingut (Albúmina Humana 20%). La resta del text és il·legible. Rere el vial i desplaçat a l'esquerra hi ha la capsa blanca de cartró del vial. Dalt la capsa i sobre un fons blau hi ha de nou el nom del laboratori. Per sota, i en diferents línies de text blaves hi ha el nom del producte (Albúmina Humana 20%), la descripció (Expansor Plasmático, Frasco x 50mL) i la via d'administració (Via Intravenosa) Imatge de https://enfermeriabuenosaires.com amb llicència CC-BY-NC-ND 4.0

La secció Menys és Més pretén que fem un ús raonable de totes les capacitats terapèutiques o diagnòstiques, no fent-les servir quan no són útils o fins i tot contraproduents.

Imatge d'un vial de vidre d'Albúmina Humana al 20%. En primer pla observem el vial, de forma cilíndrica, amb la base força ample, com tots els vials acaba en un coll una mica més estret que la base. En aquest coll hi ha el tap de goma subjectat amb una anella metàl·lica al vial. Un tap de plàstic blanc cobreix el tap. El vial conté un líquid de color groc fosc que ocupa uns 3/4 del volum del vial, fins on comença el coll aproximadament. El vial té una etiqueta amb el nom del laboratori (QUIMBIOTEC) i el contingut (Albúmina Humana 20%). La resta del text és il·legible. Rere el vial i desplaçat a l'esquerra hi ha la capsa blanca de cartró del vial. Dalt la capsa i sobre un fons blau hi ha de nou el nom del laboratori. Per sota, i en diferents línies de text blaves hi ha el nom del producte (Albúmina Humana 20%), la descripció (Expansor Plasmático, Frasco x 50mL) i la via d'administració (Via Intravenosa) Imatge de https://enfermeriabuenosaires.com amb llicència CC-BY-NC-ND 4.0

En aquest Menys és Més us volem parlar d’una recomanació de la iniciativa MAPAC del servei navarrès de salut, Osasunbidea. MAPAC és l’abreviatura de “Mejora de la Adecuación de la Práctica Asistencial y Clínica” i la recomanació de la que ens fem ressò és la de l’ús de l’albúmina en diferents indicacions[ES]. A urgències això ens afecta sobretot en la paracentesi evacuadora de pacients amb ascites important.

Transcripció de l’àudio

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *